Zviditelníme Vás

 

Jak se zviditelnit na internetu ve 3 krocích ?

Na úvodní straně našeho webového katalogu můžete níže vidět formulář, který je pro zviditelnění Vašeho webu nebo e-shopu potřeba vyplnit.

V prním kroku zadejte název firmy nebo webovou adresu Vašeho webu či E-shopu. V příadě, že chcete vložit více webových stránek je nutné formulář vyplňovat pro každý web zlášť.

V druhém kroku popište činnost, které se Vaše firma nebo web věnuje. Tento text by měl obsahovat kličová slova, podle kterých Vás internetové vyhledávače mohou najít. Text v popisu pro katalog může být krátký nebo dlouhý podle vašeho vlastního uvážení, hlavně by neměl obsahovat gramatické chyby.

A naposled ve třetím kroku pro vložení webu do internetových katalogů, nezapomeňte zatrhnout políčka příslušného tématu nebo kategorie, kam by jste svůj E-shop nebo firemní stránku zařadili. Na výběr máte více jak 40 tématů ze kterých můžete vybrat 3 kategorie, které by měli být nejblíže k vaší činnosti. Pak už jen stačí vyplněný formulář odeslat a vyčkat na zveřejnění Vašeho odkazu v našem SEO katalogu.